Els Atrapasomnis

Música / animació infantil


Els Atrapasomnis
info@elsatrapasomnis.cat
www.elsatrapasomnis.cat
Tel. 620 689 664

Els Atrapasomnis
Els Atrapasomnis

ESPECTACLES

Els Atrapasomnis és una companyia d’espectacles infantils formada per amics i músics de la Cellera de Ter amb més de 15 anys d’experiència en el món de la música, el món educatiu i del lleure.

La Festa dels Atrapasomnis: Banda de 6 músics/animadors. Els Atrapasomnis es transformen en una gran banda. És un espectacle molt intens, emocionant i divertit.

L’hora dels somnis: Llars d’infants. Banda de 2 músics/animadors. En Pau i en Jordi han reunit dins d’un conte tota la seva aventura i és a partir d’aquest àlbum il·lustrat que es va parlant de la vida de tots els personatges que hi apareixen.

Amunt, amunt, quina festa!: Banda de 3 o 4 músics/animadors. Totes les aventures i cançons amb una banda de diferents formats i disposats a fer una gran festa. Amb els personatges que acompanyen a tots els espectacles, cantarem i ballarem els nostres èxits i d’altres cançons populars conegudes.

Fitxa artística
Jordi Masferrer (veu, animació i guitarra), Pau Boïgues (veu i guitarra), Marc Sànchez (bateria), Domènec Boïgues (guitarra i xarango), Malva Vila (veu, animació i teclats), David Benítez (baix) i Lu Garriga (imatge).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR