La família Guirigall

Música / animació infantil


Imma Serrat
ratpaipai8@yahoo.es
www.familiaguirigall.com
Tel. 669 988 082

La família Guirigall
La família Guirigall

ESPECTACLES

La gran aventura de la Miramira: espectacle teatral que combina la música, el teatre i els titelles de gran format. Adreçat a infants de 2 a 7 anys.
La Miramira és una nena molt especial perquè no té un ull, ni dos, ni tres, sinó que en té moltíssims, i de molts colors diferents...

La tortuga poruga i la seva amiga eruga: es tracta d’un espectacle familiar, per als infants, basat en el teatre musical i els titelles. Adreçat a infants de 3 a 7 anys. La tortuga d’aquesta història és terriblement poruga; tant, que ja de molt petita decideix amagar el cap a sota de la closca i no tornar-lo a treure mai més. Però un bon dia la tortuga poruga es fa amiga d’una petita eruga verda que l’ajuda a viure pel bosc i li explica com és de bonic el món que l’envolta.

Guiriballa amb la família Guirigall: és un espectacle d’animació infantil d’una durada de 60 minuts aproximadament basat en cançons, danses i jocs per a la mainada de totes les edats. Especialment indicat per a festes majors i a l’aire lliure.

Fitxa artística
Actrius (Ana Martí, Imma Serrat), música (Domènec Boïgues).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR