Alquímia Musical

Contes / Públic familiar


Alquímia Musical
info@alquimiamusical.cat
www.alquimiamusical.cat
Tel. 670 214 224 / 667 515 085

Alquímia Musical
Alquímia Musical

ESPECTACLES 

El concert més petit: Proposta innovadora creada perquè infants i famílies gaudeixin d’una vivència musical compartida. El concert més petit és un viatge musical i sensorial que promou l’escolta, la participació, l’experimentació activa i la descoberta a partir d’audicions, dinàmiques musicals, activitats i diferents elements visuals. 

Els sons de l’Univers: Conte que promou l’acostament de l’infant a la música a partir de l’experiència sensorial activa. Adreçat a infants de 3 a 12 anys. 

La casa de la mosca fosca: Versió musical d’un conte popular rus (adaptat per Eva Mejuto i Sergio Mora). Amb un grapat de divertits personatges representats per titelles i un munt de cançons originals. Cada personatge té una cançó amb un estil musical diferent que va del blues al rock, la salsa o l’havanera. Adreçat a infants de 3 a 10 anys 

Fitxa artística 
Compositor i pianista (Xevi Compte), cantant i conta- contes (Enri Pérez) amb la col·laboració de piano, saxo i percussió (Eloi Compte). 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR