Esbart Joaquim Ruyra

Teatre / Música / Dansa


Esbart Joaquim Ruyra
quim@esbartjoaquimruyra.cat
www.esbartjoaquimruyra.cat
Tel. 669 868 011

Esbart Joaquim Ruyra
Esbart Joaquim Ruyra

ESPECTACLES

Arrel Rebel: Un espectacle que beu de l’arrel i es projecta cap al futur. Un viatge per l’entranya dels Països Catalans, per descobrir una tradició pròpia, explorar l’arrel i projectar-la. Rituals que, de tan vells, són nous. I extremadament moderns.

Tornar a casa (espais especials): Un recital de danses que beuen de diferents rituals. Elements que han marcat la nostra tradició i han sobreviscut les modes. Un espectacle renovador i pertorbador, en alguna de les seves creacions. Una combinació de música i dansa amb un peu a la tradició i un altre a la nova creació, on Cobla dels Sons és fil conductor.

Fitxa artística
Direcció (David Martínez), balladors (Aina Ripoll, Albert Llorens, Berta Bancells, Cristina Bitlloch, Esteve Rams, Jordi Mateu, Júlia Roquet, Júlia Soler, Laia Mateu, Marta Mateu, Mariona Sabadell, Lucila Alonso, Marc Coll, Núria Pons, Ona Lupiáñez, Oriol Roger, Paula Carrión, Ricard Coll, Sergi Vives, Xavi Robert, Quim Rutllant), producció (Quim Rutllant/ Esbart Joaquim Ruyra) i vestuari i arxiu musical (Esbart Joaquim Ruyra).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR