M. HelenaLesPersonalitats

Poesia / Contes / Teatre


M. Helena Tolosa Costa
mhelenatolosa@gmail.com
www.mhelenalespersonalitats.com
Tel. 671 631 415

M. HelenaLesPersonalitats
M. HelenaLesPersonalitats

ESPECTACLES

Poesia en context: Paraules d’ahir per avui és un espectacle literari, musical, visual i plàstic. Una història que combina poesia, text, música i pintura. Retalls de música i poesia és un recital poètic literari amb dos músics i una cantant rapsoda que també adaptem a demanda per fer la poesia ben mengívola!

Conta contes: per a infants i adults. Contes d’hivern, d’assetjament escolar, de l’hort i la natura, de llegendes de Catalunya, d’emocions i sentiments, contes per fer de pares i de mares, animació lectora, biblionadons... Què necessites?

Solituds: Què poden tenir en comú un ancià solitari, una vaca, una parella de vampirs i la princesa Leia? Quatre històries i dos actors per riure’t de la condició humana i plantejar-te les grans preguntes existencials de la vida i la mort (Adults, ESO i batxillerats).

Fitxa artística
M. Helena Tolosa (actriu cantant), Josep M. Canaleta (actor), Josep M. Vallès (guitarra) , Roger Vallès (percussió), Pep Prat (teclats i direcció musical), Josep M.Torrebella (pintures), Xavier Vallès (text i guió), Martí Peraferrer i Nona Asensio (direcció artística).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR