Marcel Tomàs i Cia. Cascai

Clown / teatre / humor


Cascai Teatre
info@cascai.com
www.cascai.com
Tel. 679 485 861

Marcel Tomàs i Cia. Cascai
Marcel Tomàs i Cia. Cascai

El comediant: Un espectacle amb humor, música, teatre d’objectes, improvisacions, imaginació al poder, histrionisme elegant, poesia, crítica, reflexió i un gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret.

El fil conductor són petits flaixos de la vida d’un comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un comediant que en veure estroncades les seves expectatives per l’ofici de comediar se’n va a Finlàndia amb l’esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la seva terra d’origen.

Hotot: és un espectacle d’humor total, imprevisible i sorprenent. Un cabaret modern on interpreta, canta i balla. Hotot és sobretot teatre d’humor.

El pillo: el punt de partida, un cantant en hores baixes que coneix l’amor de la seva vida, la Marie Pierre Boulard. Un amor impossible.

Fitxa artística
Companyia (Marcel Tomàs & Cascai Teatre), creació (Marcel Tomàs i Susana Lloret), direcció i interpretació (Marcel Tomàs), ajudant de direcció i interpretació (Toni Escribano), fotografia (Marcel Asso), disseny gràfic (Mònica Valentí), so i llum (Gerard Canadell i Albert Mosoll).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR