Cia. Las Lo Las

Dansa Contemporània / Dansa aèria / Poesia


Montse Canals
laslolas.laslolas@gmail.com
Tel. 661 211 393

Cia. Las Lo Las
Cia. Las Lo Las

ESPECTACLES

Fosques: Un espectacle d’exterior, de dansa contem- porània i en alçada amb intensitat visual. Un projecte per portar a escena dones tan desconegudes com fascinants amagades per la història. L’espectacle vol donar un bri de llum a dones aventureres, ni boges ni excèntriques, que han passat desapercebudes.

Ofrena: Gisela Vicenç i Montse Canals s’endinsen en l’experiència polièdrica de la maternitat per oferir-nos amb la paraula, la dansa i el gest les traces de la identitat i la memòria des de la consciència de ser dona avui.

Fitxa artística
Fosques: Creació i interpretació (Montse Canals i Emma Teixidor, Dolo Yglesies), espai escènic (Art Estudi), instal·lació vertical i tècnic d’aeris (Jaume Tans), música (Motorheidi), edició de vídeo (Albert Blanch), producció (Meritxell Cardellach i Cia. Las Lo Las). Ofrena: Creació i Interpretació (Gisela Vicenç, Montse Canals), assistència artística (Emma Teixidor), música (David Codina, Xavi Molina), assistència tècnica (Jaume Tans), fotografia (Pau Pumarola Sirvent i Georgina Buadas Artau).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR