Bucraá Circus

Clown / Acrobàcies / Circ


Bucraá Circus
Maria Soler - Trompez Cirkus Management
bucraacircus@trompezcirkus.com
Tel. 600 392 273

Bucraá Circus
Bucraá Circus

ESPECTACLE

El Gran final: una tragicomèdia que basa la seva essència en el retrobament de dos pallassos, els quals van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil. Aquesta guerra els interromp l’última funció just abans del seu gran acte final. El conflicte els obliga a prendre camins separats i no tenir mai més contacte l’un amb l’altre. És ara, després de més de 30 anys, infinites passes, una lluita diària i constant per la supervivència, i un cos envellit, quan es retroben i decideixen acabar el seu Gran final. Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món. L’ofici de ser pallasso. Sentir, per crear un diàleg amb l’espectador des de les emocions, on hi sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat a la memòria.

Fitxa artística 
Direcció (Pau Palaus i Fernando Villella), mirada externa (Dudu Arnalot), intèrprets (Pau Palaus i Fernando Villella), vestuari (Erika Perotti), escenografia (Noel i Helios de Sir Wolf’Solutions), compositor i músic (Joan Bramon), disseny gràfic i audiovisual (Maria Soler), disseny cartell (Edgardo Gonzalez), producció (Bucraá Circus i Festival Internacional de Pallassos de Cornellà 2018). 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR