Concert vermut amb David Mauricio

Cassònia Arbúcies

David Mauricio
Nascut a Girona el 1988, va començar a cantar i tocar la guitarra de manera autodidacta als 14 anys. Amb 18 va decidir iniciar la seva formació musical al Taller de Músics de Barcelona. Engrescat pel jazz, decideix continuar el seu aprenentatge cursant el Títol Superior de Música a l'ESMUC, en l'especialitat de Cant Jazz. Actualment  està treballant en el seu projecte en solitari i acaba de publicar el seu primer àlbum, Ocells perduts, 12 cançons d’autor construïdes sobre imatges i emocions. 

Cassònia és una jornada familiar amb l'objectiu d'apropar la música, el teatre, la dansa i el circ, en definitiva, la cultura, a les famílies d'Arbúcies i del seu entorn. 

Una jornada amb un marcat caràcter familiar en què hi haurà el concert de Pop per xics, l’espectacle Magicomedy i la festa Holi com a activitats més destacades. Però també podreu participar als tallers de ioga i dansa en família, a la sessió de contes de la Clara Ribatallada o escoltar els concerts de David Mauricio, a l’hora del vermut, i del Cor Lutiana a la tarda. Una jornada que ha estat pensada perquè pares i nens gaudeixin d’un dia en família amb activitats per a tots els gustos. 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR