Anunci emergent

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

* obligatori
Legal
×

Orquestra Jove de la Selva

Concert a la Sala Noble

DURADA:  90 minuts
21.04.18

Orquestra Jove de la Selva
Orquestra Jove de la Selva

L’Orquestra Jove de la Selva, va néixer ara fa 17 anys amb la finalitat de crear una orquestra amb alumnes de grau mig de les escoles de música. Es va constituir com a Fundació formada per 13 ajuntaments de la Comarca de la Selva, el Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona.

Hi participen 110  joves i 11 professors repartits en cinc orquestres: inici corda, inici vent, corda, big band i ensemble de guitarres. Només en aquest any 2017 ha realitzat 86 assajos (molts d’ells oberts), 20 concerts i col·laboracions benèfiques, a l’estiu unes colònies musicals per a petits i un “Màster music” per a joves i un cap de setmana musical al setembre. Des del seu començament l’OJS ha fet més de 2.462 assaigs i 504 concerts.

Durant el 2017 també s’ha fet un intercanvi amb l’orquestra jove de Cassà de la Selva, un amb la Sant Andreu Jazz Band i un altre amb l’Orquestra de Barberà del Vallès i també ha col·laborat amb corals de la comarca.

Una de les activitats a destacar d’aquest curs 2017/18 és que del 8 al 12  maig l’OJS participarà al festival europeu de joves músics “Watergate” a Sneek (Holanda). A més, farà un concert a Montserrat en motiu de l’intercanvi amb l’Escolania i oferirà un concert de final de curs amb la Sant Andreu Jazz Band.

El dia 2 de juny a les 10 del matí a l’EMM Josep Carbó de Santa Coloma de Farners l’OJS es faran les proves d’accés per a tots els i les joves que vulguin a formar part de l’OJS el curs 2018/19.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR