Guantanamera

Grup de Teatre El Mirall de Blanes

17.02.18

Una ironia sobre el món del teatre amb guió i direcció de Pep Alum, i la tutoria de Martí Torras.

El grup torna als seus orígens i, en la línia millariana d’anteriors produccions, Guantanamera es presenta com una comèdia negra on el col·lectiu parla del teatre dins el teatre. Una ironia sobre el teatre amateur i el teatre professional, reivindicant d’aquesta manera el seu ADN irrenunciable. També reflexiona en clau d’humor àcid sobre com pot resultar de perillosa una afecció quan es cau en mans de fonamentalistes de la praxi teatral.

Font: El Mirall


Fitxa artística:

Dramatúrgia i direcció: Josep Alum. Intèrprets: Anna González, Sílvia Marqués, Eva Ariza, Paula Tomé, Mercè Maresma, Lali Barti, Esther Bordallo, Diana Hernáez, Cristina Pérez, Mónica García, Xavier Pascual, Jaume Claret, David de la Fuente, Xavier Rubio, ferran Gracia i Xavi Puigdemont. Il·luminació: Carlos González. So: Kore Velasco, Xavier Puigdemont i Oriol Gruart. Vestuari, atrezzo i escenografia: El Mirall. Disseny d'escenografia: Josep Alum. Grafisme i fotografies: Anna Galí. Suport tècnic: Audioselva S.L. i la tutoria i direcció de Martí Torras. 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR