Federido entre los dientes

Escuela superior de arte dramático de Múrcia

DURADA:  60
14.10.17

Sinopsi:

 

Federido Entre les Dents és una proposta de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia que intenta mostrar l'habilitat del poeta Federico García Lorca per allunyar-nos de la realitat.

Amb una durada aproximada d'una hora, aquesta obra de teatre fusiona el teatre clàssic amb la dansa contemporània, el flamenc i el teatre més avantguardista, intercalant passatges de música i dansa amb una selecció de textos d'obres de l'autor granadí procedents de Poema del cante jondo, Yerma, Noces de Sang, La Casa de Bernardo Alba, Poeta a Nova York i El Divan del Tamarit.

Per a això, hem generat una seqüència d'imatges a través dels seus textos que reflecteix el que podria haver estat passant per la ment del poeta en els moments abans d'execució. García Lorca segueix arrelat en els nostres records, tot i que la seva mort va ser fa més de 80 anys.

El nucli de l'obra mostra la presència de l'autor i el seu esperit. Il·lustrem sobre la plàstica de dansa teatre les seves obres i poemes, creant una atmosfera que reflecteix la nostra arrels i herència. La música, les imatges i els llums utilitzades en la producció contribuiran al llenguatge escènic, per preservar el simbolisme de la imatgeria poètica, explorant noves formes d'expressió.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR