Cassònia

Jornada familiar a Arbúcies

Jornada familiar a Can Cassó amb activitats,tallers i les actuacions d’El Pot Petit i Marcel Tomàs, que presentarà el seu nou espectacle Trams. A més, hi haurà zona de food trucks per poder menjar dins al recinte.

Trams és humor, és música, és teatre d’objectes, és imaginació, és cabaret, és clown, és gest, és histrionisme, és poesia, és crítica i reflexió alhora, és divertiment, és …… Marcel Tomàs en estat pur, i qui és Marcel Tomàs?
Doncs segons Joaquim Armengol, crític de teatre, és un pillastre, un fabulós actor utòpic, un mim perfecte, un clown únic, un pallasso modern i delirant, un showman atípic, un cantant desconcertant, un improvisador genial…, un grandíssim intèrpret.
En Fernando Chacón, crític teatral de Las 2 Sevillas diu que és tot un descobriment dins les arts escèniques, és un compendi de motes coses: actor, showman, pallasso sense nas vermell, cantant , un grandíssim improvisador i, sobretot, un comunicador nat. Actor gegant que es guanya el públic des de moment que surt a l’escenari. Un paio simpàtic, divertidíssim que se’n riu fins hi tot d’ell mateix i converteix el públic en protagonista.
Joaquín Melguizo de l’Heraldo de Aragón diu que Marcel Tomàs és talent, simpatia, fescura i espontaneïtat … definitivament brillant.
Així doncs, que comenci l’espectacle ! i tal i com diu Eva Fernández, bloguer de teatre, quan Marcel Tomàs puja a l’escenari el temps es para, el públic es submergeix i s’entrega al seu univers i no vol que l’espectacle s’acabi.

Font: Cascai Teatre

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR