Contes 1.0

Cia. Teatre a la Fuga

15.10.17

En Manel és un adolescent que està enfadat amb tot i amb tothom. Un dia apareix en una casa abandonada on hi ha uns objectes que parlen i un personatge estrany i misteriós. Entre tots hauran de salvar el món dels contes. Ho aconseguiran?

Sinopsi:

Un magatzem lúgubre, abandonat i ple de pols és on transcorre la nostra història.Un comptador gegant i ple d’engranatges al mig de l’escena ens anirà recordant les vegades que els contes no s’expliquen com abans. Un personatge estressat, que només compte i compte, i que no vol que el comptador arribi a 15546789 milions. Milions de què? De vegades que s'expliquen els contes sense els objectes oblidats. I és en aquest espai on descobrirem tots els objectes oblidats i on els dos protagonistes de la història lluitaran perquè no desapareguin per sempre més aquests objectes. En Manel de cop es trobarà en un món de contes, i salvant uns objectes que parlen i tenen sentiments. Un comptador que no només compta, sinó que té el poder de fer desaparèixer a tots el que viuen en aquell magatzem Un personatge estressat que al final serà la seva superheroïna. Un espectacle de dos actors , on els mateixos manipularan diferents objectes i faran diferents personatges.

Contes 1.0 és un espectacle de creació pròpia de la companyia Teatre a la fuga. Sota la direcció i la dramatúrgia de l’Anna Roca, una profesional amb una dilatada experiéncia ideant i interpretant espectacles infantils amb la seva própia companyia (Companyia de teatre Anna Roca). 

Premi del públic Fundació Catalunya- La Pedrera al millor espectacle de La Mostra d'Igualada

Pntèrprets: Genís Casals i Tere Solà
Direcció i dramatúrgia: Anna Roca
Escenografia: Lluís Nadal “Koko”
Vestuari i objectes: Judith Torres
Producció: Punt produccions teatrals


Venda d’entrades 1 hora abans de l’espectacle al mateix teatre: 3 euros adults i 1 euro nens.

Espectacle programat dins el cicle de TeatreFest d'Arbúcies.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR