Neix el nou festival “SOM de mar”

08.07.2020

“SOM de mar” neix de l'entesa entre l'Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Promotora U98 Music, neix per convicció i per garantir la continuïtat en els pròxims anys d'aquest projecte creat amb dues premisses bàsiques: Professionalitat i sentiment.

És una experiència musical que neix amb un format intimista i reduït adaptat al moment actual per fer-se gran en aquest paratge idíl·lic a l’aire lliure que ofereixen els Jardins de Santa Clotilde, un tresor a la Costa Brava que ens permetrà retrobar-nos amb moltes de les sensacions que hem trobat a faltar els darrers mesos. És un regal pels sentits que convida a gaudir, a sentir.

La programació consta de diferents artistes, podem trobar Judit Nedderman, ABBA, Fel Faixedes, Sofia Ellar, El Pot Petit, Ramon Mirabet, Mikel Erentxun i José Mercé.

A partir de les 20 h i fins a les 1 h podrem gaudir dels jardins i els seus racons, veure actuacions de grups locals i fer un tast de la gastronomia Mediterrània de la mà del Gremi de bars, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar, desfilades de moda i accions conjuntes amb l'Associació de Comerciants i a partir de les 22 h, nits de música per a tothom, diferents estils i propostes per (amb seguretat i distanciament social) tenir moments pel record d'un any que de ben segur ens marcarà per sempre! 

Font: Som de Mar Festival.

https://www.somdemarfestival.com/?

Notícies