Cellera del Ter tornarà a ser l'escenari del Festival Rizoma

08.07.2020

Cellera de Ter tornarà a ser l'escenari del Festival Rizoma, una residència artística que tindrà lloc de l'1 al 8 d'agost.

Enguany el festival s'ha adaptat a les circumstàncies actuals, repetint la residència artística tal com s'ha plantejat en altres anys però amb una participació controlada.
Els organitzadors han convidat a 100 artistes en un bosc de pollancres a la Cellera de Ter durant set dies. Passaran una setmana envoltats de la naturalesa mentre mengen, viuen i creen en col·lectiu. Aprofitant el gran escenari que ofereix aquest espai s'entrellaçaran propostes i projectes de diversos col·lectius i creadors, teixint així una xarxa multidisciplinar on es pretén incentivar l'intercanvi cultural i personal.
Els interessats en formar part del Rizoma festival d'enguany han de presentar una proposta abans del 15 de juliol a través del següent formulari. Un cop omplert el formulari els participants rebran un mail on s'explicarà com fer el pagament per adquirir l'entrada. Aquesta té un cost de 150 euros i inclou els àpats durant la setmana: esmorzars, dinars i sopars, zona d'acampada, i materials i infraestructura en la mesura que sigui possible per realitzar el projecte en qüestió. Si el participant no té una proposta de projecte concret, també pot col·laborar en el desenvolupament dels diferents projectes, tallers o tasques comunitàries.

Font: Rizoma Festival

Facebook.com/rizomarizomarizoma

Mail: rizomarizomarizoma@gmail.com

Notícies