Reunió virtual de regidors/es i tècnics/es de cultura de la Selva

19.05.2020

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una reunió virtual de regidors/es i tècnics/es de cultura de la comarca amb la finalitat de compartir quina és la situació actual de l'acció cultural als municipis, quines inquietuds i iniciatives s'estan plantejant i possibles línies de treball conjunt.
Amb la participació de 23 regidors i tècnics de cultura, va presentar l'acte el conseller de cultura Pere Fernández Boix que va posar èmfasi en la greu afectació que viu l'àmbit cultural davant la situació provocada per la COVID-19, i va manifestar l'interès a conèixer de primera mà les necessitats i iniciatives dels municipis pel que fa als equipaments culturals, als esdeveniments i a la resta d'activitats culturals.


Els ajuntaments participants van exposar les iniciatives que s'han desenvolupat en aquestes setmanes per donar suport al teixit cultural local. Així mateix, es van recollir les principals inquietuds i demandes dels ens municipals i es van fer aportacions sobre possibles mesures de reactivació cultural en el món local.


El conseller Pere Fernández va remarcar la necessitat de cooperar en la tornada progressiva a l'activitat, la reactivació i la recuperació del sector, i de treballar conjuntament en iniciatives de suport i innovació per seguir impulsant la cultura des del món local.

Notícies