L'Actitud Fest finalment súspen la desena edició del festival

19.05.2020

Comunicat Associació Soroll de Vidreres:

Us vam informar fa uns dies que esperaríem al dia 1 de juny per decidir el futur del festival d'aquest any. Veient l'actualitat del moment i les poques possibilitats de poder tirar endavant l'esdeveniment i sent sincers amb nosaltres mateixos (som un grup d'amics organitzant el festival), no tenia cap sentit esperar tan sols dues setmanes més. Avui l'associació Soroll i col·laboradors hem decidit, que la desena edició del festival Actitud Fest, queda totalment cancel·lada. No volem enganyar a ningú amb excuses.

El festival no té cap compromís amb patrocinadors ni grans contractes ni res que s'hi assembli. No veiem factible amb aquesta incertesa, organitzar el festival al mes de juliol (hotels, vols, lloguers, permisos, infraestructures, etc.) i menys quan no ens hi dediquem professionalment (tornem a repetir, no som professionals, només som un grup d'amics). Davant aquesta incertesa sanitària de la Covid-19, aquest any no hi haurà festival.

No posposem! Cancel·lem directament i tornarem els diners a tots els que heu comprat l'entrada avui mateix. Tot i que som conscients que no és el mateix, estem valorant la possibilitat de fer alguna cosa de cara a l'octubre-novembre al teatre Casino de Vidreres, però encara no és segur del tot. Us mantindrem informats.

Perdoneu les molèsties a totes les bandes afectades, tècnics, backliners, promotors, mànagers, bookings, oficines de managements... i a vosaltres el públic. Gràcies per la vostra comprensió.

Font: Actitud Fest 2020

 

Notícies