SACSEJA'T! Un nou projecte de dansa online

22.04.2020

Neix a la comarca de la selva un nou projecte de sessions de dansa, moviment i improvisació en línia, que s'esta portant a terme durant tot aquest mes fins al 29 d'abril. Convidant a entrar en el meravellós món de la dansa contemporània, el moviment saludable i la creativitat amb sessions en línia per streaming, gratuïtes i obertes.

Aquesta iniciativa amb el nom de SACSEJA'T està liderada per la coreògrafa i ballarina Sara García-Guisado i organitzada per l'Associació Mouenarts, amb seu a Arbúcies.

Veient que la situació de confinament que estem vivint s'està allargant més de l'esperat, l'Assosiació Mouenarts vol fer una aportació social que sigui creativa i saludable, amb l'objectiu d'acostar la dansa i els seus valors a tota la comunitat que desitgi estar en acció corporal i creativa, i que vulgui experimentar les Arts del Moviment durant el confinament. Per això, obre les portes d'aquesta activitat a tothom, sigui quina sigui la seva edat i fent una especial crida a la gent jove.

Les sessions estan conduïdes per Sara García-Guisado acompanyada dels joves que han participat en el projecte SACSEJA'T. Aquestes estan programades en diferents horaris que es van concretant cada setmana. Aquesta acció artística i social es culminarà el pròxim 29 d'abril, Dia Internacional de la Dansa. Compartint amb la resta de la població una videodansa comunitària.

Les sessions es fan a través de la plataforma ZOOM, on has de fer-te un perfil per a poder ser convidat a la reunió.

Aquesta iniciativa de caràcter solidari, artístic, saludable i comunitari, enmarcat amb les accions de Dipsalut a través del Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament d'Arbúcies.

Font: AssociacióMounearts

Notícies