El festival ACTITUD de Vidreres presenta la programació de la seva 11ena edició

15.04.2020

El festival Actitud de Vidreres presenta el cartell de la seva 11a edició malgrat la incertesa que envolta la celebració dels festivals d'aquest estiu.

Les dates previstes són el 16, 17 i 18 de juliol a la carpa de la zona esportiva de Vidreres amb una capacitat de 500 persones i amb una participació total de 24 bandes de diferents punts de Catalunya i la resta de l'Estat espanyol, França i Bèlgica. Com a novetat d'enguany les entrades pels joves d'entre 18 i 21 anys seràn gratuïtes.

El cartell d'actuacions està distributit en 3 dies de la següent manera:

Dijous 16 de juliol: Copdemar (Girona), Nucli (Hostalets de Balenyà), Anal Hard (El Masnou), Tipuaixí (Girona)

Divendres 17 de juliol: Sadboys (Manresa), Loss Leader (Madrid), It It Anita (Bélgica) , Nations On Fire (Bélgica), Viva Belgrado (Córdoba), Mendra (Sant Feliu de Guíxols), Laid (Valencia), Stained Blood (Barcelona), Serpent (Barcelona), Hopeful (Sant Feliu de Guíxols) + HxC DJ (Santa Perpètua de Mogoda).

Dissabte 18 de juliol: Bécquer (Girona), Habitar La Mar (Jaén), Lane (Francia), Cobra (Euskadi) , Accidente (Madrid), Secondbest (Barcelona), Ósserp (Barcelona), Weak (Madrid), F/E/A – Forces Elèctriques d'Andorra (Mallorca), Based On A Lie (Torelló) + Ayuken DJs (Madrid).

Consulta la programació en aquest enllaç: https://www.actitudfest.net/

Font: Associació Soroll

Notícies