Aquest diumenge, no et perdis el Mercat d'artesania del Pessebre Vivent a Anglès

10.12.2019

Diumenge 15 de desembre als Jardins de Can Cendra d'Anglès, tindrà lloc el Mercat d'artesania del Pessebre Vivent. Una iniciativa dins del projecte COOP’ART (2018-2020) que té com a objectiu millorar el potencial del sector de l’artesanat artístic, contribuint en la valorització del patrimoni cultural i l’atractiu turístic del territori. Es tracta d’un projecte transfronterer on participen diferents entitats franceses de Midi Pyrénées i Languedoc Rousillon i de Catalunya.

L'horari del mercat d'artesania serà de 17:30h a 20h i també hi haurà demostracions d'escultura amb metall, talla de pedra, talla de fusta i creació de vestits amb roba reciclada.

A més de les parades d'artesans i les demostracions hi haurà tallers familiars.

De 17:30h a 18:30h a la Sala Fontbernat
Estrella de Nadal (Diana Fuentes). Talller d'escultura a partir de 5 anys on es treballarà en la creació d'una estrella de Nadal per al pessebre i una peça de decoració per a l'arbre de Nadal.

El taller de la padrina (M. Carme Gil). Adreçat a infants majors de 5 anys, els petits acompanyats d'adults. Farem l'estructura d'un teler, aprendrem a col·locar els fils base i teixirem passant la trama, obtenint un tapís.

De 18:30h a 19:30h a la Sala Fontbernat
Guarniments Nadalencs (Anna Bartoli). Per a totes les edats a partir de 5 anys. Una activitat per aprendre la tècnica dels mandales de llana o ulls de deu i crear dcoracions i regals per aquestes festes. Vine a fer la teva estrella de Nadal.

Estampació sobre paper i tela (Dolors Adrogué). Taller pràctic d'estampació sobre paper i tela, per a infants i famílies. Es realitzarà un segell o plantilla a partir d'un dibuix propi i ja fet i es crearan postals o làmines i s'estamparà una samarreta o bossa.

Roses que escalfen (Anastasia Ustinova). Per a totes les edats a partir de 5 anys. Al taller es realitzaran roses fetes de llana amb la tècnica del felting, procedent dels països escandinaus. Les roses després podran tenir itulitat decorativa, com a accessori de moda o per a la llar. Aquest taller és perfecte per relaxar-se i les peces són un perfecte regal per a qualsevol ocasió.

Tallers gratuïts. Places limitades sense inscripció prèvia.

Notícies