Últims dies per presentar propostes a l'edició 2020 d'Art en Ruta

01.12.2019

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals per posar en relació i establir un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva.

El projecte preveu la selecció d’un projecte expositiu que iniciarà un recorregut per diferents sales d’exposicions de la comarca de la Selva, Perpinyà i Girona. L’obra seleccionada té una dotació econòmica de 2.000€ i formarà part d’un programa de divulgació i comunicació del treball de l’artista.
La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu i oferir una plataforma de promoció del talent artístic de la comarca.

La selecció de la obra guanyadora es farà a partir d’un concurs públic on hi poden participar artistes i col·lectius que estiguin vinculats a la comarca de la Selva i  treballin amb les arts visuals, l ‘artesania i mitjans audiovisuals i interactius.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

El termini per presentar propostes és el dia 8 de desembre de 2019.

Podeu consultar les bases del concurs a la web del Consell Comarcal de la Selva.

Notícies