Con Deskaro, Marta Frigola, Koalanú i The Blackiss al Birraseny

26.08.2019

El proper 7 de setembre a la plaça de la vila tindrà lloc el primer festival de cervesa artesana d’Arbúcies, el Birraseny. Quatre cervesers professionals ens delectaran amb les seves creacions: Moska de Girona (Girona), La Selvaseria (Vidreres), Cervesa Marina (Blanes) i Cervesa Graner (Arbúcies). Hi haurà música en viu, un food truck, diferents activitats i moltes sorpreses més.

10:30h - Marxa Popular per les contrades d’Arbúcies (6km). Sortida i arribada a la Plaça de la Vila on s’iniciarà el festival Birraseny. Al arribar, tots els participants majors de 18 anys rebran el got oficial del festival i un maridatge de formatges amb una cervesa de la fira. Els menors de 18 anys i tothom qui ho vulgui en comptes de la cervesa pot triar un refresc. Inscripcions el mateix dia de la marxa de 10:00 a 10:30h a la Plaça de la Vila.

12:00h - Inici del Festival amb l’actuació musical de Con Deskaro “Música per tots els públic, cançons pròpies, molts estils i molta alegria”

12:00 - 14:00 – Beermut. Maridatge de cerveses amb formatges. Tastet de 4 cerveses dels diferents cervesers del festival amb un plat de formatges d’Arbúcies.

18:00 - Actuació musical de Marta Frigola “Ella, autodidacta, toca la guitarra i canta versions i temes originals en format acústic. Influenciada per artistes com Patti Smith, Bob Dylan o Nina Simone, entre d'altres”.

20:00 - Actuació musical de Koalanú “Entre el reggae i el rock progressiu hem trobat la forma de ser. Koalanú”

22:30 - Actuació musical The Blackiss “Versions Rock/Pop/Rumba de les últimes dècades que ens han acompanyat al llarg de la vida, amb ànims de transmetre música i diversió per tots aquells que ens escolten. Pels amants de la bona música o pels que volen gaudir d’una nit ballant sense parar”

Foodtruck “El petit Isard” - hi seran presents durant tota la jornada

Tots els actes són gratuïts menys la marxa popular (5€ i menors de 12 anys gratuït) i el Beermut (8€)

Lloc: Plaça de la vila
Organitza: Associació Cervesera Tritó del Montseny
Col·labora: Ajuntament d’Arbúcies

Més informació: @tritodelmontseny a l’Instagram i/o Facebook i al web https://www.visitarbucies.com/ca/activitats-i-esdeveniments/fires-i-festes/birraseny---i-festival-de-cervesa-artesana-darbucies.html

 

Notícies