Un any més, Vidreres acull el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

25.08.2019

El proper dijous 29 d’agost, a les 20.30 h, Vidreres acollirà una nova obra de teatre del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. Enguany la companyia que vindrà a Vidreres serà El Fuelle colectivo artístico de Bogotà.

Sinopsi de Madre nuestra que estàs en los suelos.
Ens va dir La Senyora Chicha amb el seu cos de totuma i la seva memòria de blat de moro que allà a Colòmbia els pagesos cullen aliments per a tot un país i el país cull abandó i pobresa per a ells. Ananías Neuta Tunjo, pagès, tan bon punt la seva esposa morís i la seva única filla s'oblidés d'ell; cansat de la fam, el fred i la solitud, decideix vendre les seves terres al primer postor per a emprendre el seu últim viatge cap a la ciutat a la recerca d'un nou horitzó, un paradís que li oferirà fred, asfalt i solitud. Mare nostra que estàs en els sòls és un pregó, una oració que a manera de canta convida a llevar-se les sabates i posar els peus sobre la terra, que cada vegada és menys terra i més asfalt.

Breu història de El Fuelle colectivo artístico de Bogotà.
Equip de recerca i creació teatral, fundat l'any 2013 per artistes professionals en els camps del teatre, l'art plàstic i visual, la música i el cinema. En principi ens hem proposat crear obres de la nostra pròpia collita, obres en les quals es pugui abordar alguna pregunta important sobre l'ofici del teatre i sobre la condició d'éssers humans, donant una mirada particular al context del nostre país.

Notícies