L'Actitud Fest celebra la seva 10a edició!

04.07.2019

Fa 10 anys ja, d’aquella trobada amb el nostre Ajuntament on finalitzava un festival anomenat Temporada Plana la Selva on col·laboràvem i començàvem un altre: l’ Actitud Fest . Festival que dirigim i produïm a través de  l’Associació Soroll de Vidreres i que pensàvem que no faríem ni un parell d’anys i ja en portem 10!

Aquest any estem d’aniversari. No és fàcil que un festival petit, local, sense publicitat ni espònsors  i gestionat per voluntaris es mantingui durant 10 anys, organitzat  a ple estiu i envoltat de grans festivals amb pressupostos que multipliquen per infinit el nostre pressupost! Només ho hem pogut aconseguir gràcies a la passió i dedicació de tota la gent que ens ajuda sense obtenir res a canvi: ells són els veritables responsables, que tota aquesta història es pugui fer de manera diferent a la convencional.

Aquest any volem destacar la participació d’una banda que ens fa molta il·lusió que estigui al nostre Festival: LISABÖ.  Els hem intentat portar cada any, i ha sigut aquest any que hem fet realitat el nostre desig  que toquin a Vidreres. Ens sentim molt identificats en la seva manera de fer: humilitat, senzillesa, autogestió, passió etc un referent per a nosaltres!

També hi actuaran al festival noms internacionals com els suecs Starmarket, No omega, els francesos Wank For peace, Sport o Lysystrata així com els belgues Cocaine Piss. A nivell nacional propostes com Adrift, Cuchillo de Fuego, Yawners, Nashgul...
Les propostes catalanes destacar el retorn als escenaris de Shorebreak i Uziel aquest últims faran el seu primer bolo després de la llarga aturada al nostre festival. També hi actuaran altres bandes com: Les Cruet, Bad Mongos, Tano!, Böira,The Unfinished Sympathy i un llarg etc 

 

Dijous 18 de juliol
Illinoise (Vidreres)
Human Ashtray (Vidreres)
Tröpical Ice Land (Torelló)
Bad Mongos (Palafrugell)

Divendres 19 de juliol
Les Cruet (Montseny)
Sacco( Irún)
Cocaine Piss (Bèlgica)
The Unfinished Sympathy (Bcn)
No Omega (Suècia)
Sport (França)
Shorebreak( Bcn)
Criatures Fastigoses (Vidreres)
Ayuken djs (Madrid)

Dissabte 20 de juliol
Kugo (Madrid)
Kids of Rage ( Bcn)
Chuchillo de Fuego (Galicia)
Adrift (Madrid)
Nashgul (Galicia)
Starmarket (Suècia)
Lisabö (Irún)
Wank for Peace (França)
Uziel (Bcn)
Actitud djs (Vidreres)

Diumenge 21 de juliol
Böira (Bcn)
Turnstile (Manlleu)
Yawners (Madrid)
Lysystrata( França)
Tano! (Girona)

Lloc: Aparcament Zona Col·legi Salvador Espriu de Vidreres
Comprar entrades aquí   (sense despeses de gestió).

Més informació a www.actitudfest.net

Notícies