Es presenta a Tossa la 4a edició del Festival de Rumba i Música Catalana

20.06.2019

Font: La Selva TV
Aquest dimecres ha tingut lloc a Tossa de Mar la presentació de la quarta edició del Festival de Rumba i Música Catalana. Ignasi Sallés, regidor de Festes, ha presentat l’acte que ha comptat amb la presència de Gisela Saladich, alcaldessa de Tossa de Mar, i els membres dels diferents grups que actuaran durant el Festival de Rumba i Música Catalana.

Del divendres 28 de juny fins diumenge 30 Tossa es convertirà en la capital de la Rumba. El Festival ha crescut des del seu inici, incorporant grups de música no adscrits estrictament al gènere musical de la rumba.

Un dels principals al·licients d’aquesta quarta edició és el fet de veure tocar junts en directe en el mateix escenari a dos grups mítics de la rumba: Los Manolos i Rumba Tres. Amb una trajectòria de més de 50 anys, Rumba Tres és un grup de referència de la rumba catalana i un pilar fonamental del Festival de Rumba de Tossa de Mar.

Rumba Tres i Los Manolos obriran el Festival el divendres. Dissabte serà el torn de No somos Ná, un grup local de rumba de Tossa, Portobello i Buhos. El DJ Solde posarà el punt  i final a les actuacions que tindran lloc a la platja gran de Tossa.

Coincidint amb el Festival de Rumba i Música Catalana també es celebrarà al passeig Mossèn Cinto Verdaguer de Tossa la 3a edició de la Fira del Disc de Vinil.

DIVENDRES 28 DE JUNY A LA PLATJA GRAN DE TOSSA
20.30 h - Los Manolos
23.00 h - Rumba Tres
00.30 h - Los Manolos vs. Rumba Tres

DISSABTE 29 DE JUNY A LA PLATJA GRAN DE TOSSA
20.00 h - No somos ná
22.00 h - Portobello
23.30 h - Buhos
01.00 h - DJ Solde

Notícies