Durant el juny, tornen les 'Nits de piano' al Teatre de Lloret de Mar

30.05.2019

Un any més, els Amics de la Música de Lloret organitzen el cicle 'Nits de piano' al teatre de Lloret de Mar.
L'edició d'aquest any consta de tres nits de concerts amb tres propostes molt diverses i per a tots els públics que abracen des de la música clàssica d'alt nivell a la música popular. 

13 de juny, 21h. El so de la llum. Mompou & Gaudí
El so de la llum proposa el diàleg entre aquests dos catalans que van fer un art nascut de la llum mediterrània per fer-nos viure la llum de l’esperit. Una llum que sona en el nostre interior i que al mateix temps, potser, arriba als indrets més llunyans de l’univers. En aquest treball, el músic Adolf Pla i el fotògraf Marc Llimargas ens conviden a acostar-nos a la dimensió transcendent i a gaudir del fenomen artístic.

20 de juny, 21h. Divertiments per a piano
Xevi Compte ens convida a una peculiar proposta pianística on sovint s’entrellacen, es fonen i s’emparellen temes de música clàssica amb bandes sonores, música pop o cançons de cantautors actuals. Sorprenents simbiosis com F. Chopin i Lluís Llach, Mecano i Manuel de Falla o Leonard Cohen i F. Chopin ens mostren una vessant atemporalitzada de la música i permeten a Compte jugar amb melodies i harmonies.

27 de juny, 21h. Cançons marineres: de Monteverdi a l'havanera
Concert-espectacle amb un recull de cançons que tenen al mar com a referència creativa, un viatge musical que surt de port amb la música barroca de Claudio Monteverdi i que recalarà en diversos ports de grans compositors de diverses èpoques: Joseph Haydn, Tchaikowsky, Isaac Albéniz, Frederic Mompou, Josep Toldrà, passant per les sarsueles de Francisco Barbieri i Mariano Soriano Fuertes i la música marinera del compositor de Pollença Miquel Capllonch, fins arribar a l’havanera de la mà entre d’altres del compositor basc Sebastián Iradier.

Entrades: www.teatredelacostabravasud.cat
Entrada General: 18€
Entrada Reduida: 15€
Abonament 3 concerts: 40€

 

Notícies