El Consell Comarcal de la Selva impulsa un nou servei d’assessorament cultural dirigit a empreses, professionals i entitats culturals de la Selva.

23.05.2019

El servei d’assessorament cultural ofereix atenció presencial i online amb especial focalització a la creació d’esdeveniments culturals, la gestió legal, administrativa i financera, la comunicació de projectes culturals-creatius, la recerca de finançament, etc.
El servei compta amb un grup de consultors experts en diferents àmbits que atendran les demandes del sector i dissenyaran tallers formatius d’interès general segons consultes ateses.
Amb aquesta nova proposta el Consell Comarcal respon a les demandes detectades en els darrers anys en l’àmbit cultural-creatiu a través de la iniciativa comarcal SelvaCultura. 

La consultoria de cultura forma part del projecte Articulació d’un ecosistema cultural-creatiu a la Selva que inclou, entre altres accions, una eina de suport en matèria cultural dirigida als ajuntaments. Ambdues eines estaran coordinades dins l’ecosistema cultural-creatiu que coordina el Consell Comarcal de la Selva, a fi d’assegurar que es resolen les necessitats comunes i que s’estableix un canal de comunicació entre els programadors i el talent cultural i creatiu de la comarca.

De moment s’implementarà com a prova pilot als municipis d’Anglès, la Cellera de Ter, Sils, Osor i Vilobí d'Onyar. Es farà una presentació pública del nou servei a cada municipi oberta a tothom:

29/05/2019 a les 20h a l'Ajuntament d'Osor
4/06/2019 a les 20h al Centre Cívic de Sils
11/06/2019 a les 20h a Can Roscada de Vilobí d'Onyar
19/06/2019 a les 20h a l'Ajuntament de la Cellera de Ter
20/06/2019 a les 19h a la Biblioteca d'Anglès

Si tens una consulta pots fer-la omplint el formulari que trobaràs AQUÍ i ens posarem en contacte amb tu.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals  i s’ha impulsat dins la línia de treball en l’àmbit cultural-creatiu iniciada fa 3 anys pel Consell Comarcal de la Selva per la millora en la professionalització i competitivitat del sector cultural-creatiu.

 

Notícies