Comença el cicle de música Arbsons a Arbúcies

28.01.2019

El cicle Arbsons s’ha consolidat a Arbúcies com una cita musical ineludible. Encara amb el record sonor de les festes de Nadal i Reis, ens endinsem al nou any amb una oferta musical de primer ordre que s’inicia amb el fred del febrer i perdura fins a finals de març.

Quatre concerts ben diferents, un d’ells espectacle dedicat especialment als més petits, que ofereixen la possibilitat de gaudir de diferents propostes amb l’únic fil conductor de la música. Tots els concerts es faran en diumenge al Teatre de la Llar de Jubilats, a les 6 de la tarda.


El grup TriCatSons obrirà l’Arbsons 2019 el 3 de febrer, amb el seu concert Tangos i Música Klezmer. El trio, format per la Neus Cuberta al violí, en Francesc Alsina al piano i l’Enric Masriera al clarinet, és un conglomerat ben especial, però que concedeix un so equilibrat i còmode pels seus components. El programa anirà derivant des de les cançons més reconegudes de Piazzola fins a la trepidant música Klezmer. Una línia musical marcada clarament pel caire folklòric d’aquests dos móns.

El 17 de febrer recuperem la màgia que surt dels dits d’un altre artista local, en Manel Planchart i Badenas, que enguany compartirà el piano amb el violí d’Irati Garcia Barreña i la trompa de Marc Anguera Ruiz, per interpretar el trio de Brahms i en mi bemoll major i diverses peces de Mozart.

L’espectacle infantil ens arriba de la mà de la companyia Príncep Totilau, que ens porta el conte Mare Terra. Serà el 10 de març. Des de l’escenari, i combinant actors i titelles, la Clara Dalmau i en Jordi Hervàs van desgranant els orígens de la terra, la vida i l’evolució del nostre planeta. Tot explicat d’una manera molt didàctica al seu fill encara al bressol.

Per últim, l’espectacle musical Al Dente porta a Arbúcies una companyia de cantants amb formació operística, Modus Operandi, amb la intenció de popularitzar la música clàssica a través de gags que reprodueixen situacions quotidianes. L’objectiu és reinterpretar d’una forma divertida i amb tota la seva qualitat musical àries, duets i quartets de les òperes més conegudes.

Organitza Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies.
Més info aquí
 

Notícies