Recerca d'artistes per participar a un projecte de Land Art a Osor

24.01.2019

13 i 14 d’Abril de 2019  (Dia internacional de l'art)

L'art de la terra és un moviment artístic en el qual el paisatge i l'obra es troben inextricablement relacionats. Es l’art creat en la natura, utilitzant materials naturals com pedres, fulles, fusta, terra.

El Land Art – Osor, Sot de la Noguerola es proposa aglutinar obres artístiques efímeres fetes exclusivament amb elements naturals, amb el màxim respecte per la natura, explorant la creativitat i la imaginació dels artistes participants i amb la màxima empatia per les diferents manifestacions artístiques. Altres materials processats o no naturals han de ser secundaris i emprats exclusivament com a material de suport per fer possible l'execució de l’obra, aquests caldrà eliminar-los completament del medi un cop acabada l’exposició. 

La participació es oberta a artistes, col.lectius i escoles, que podran exposar el seu projecte omplint previament la fitxa d'inscripció, i a on s'explicarà les característiques artístiques, tècniques, temporalitat i l'espai on se situarà. Es pot donar el cas d'alguna proposta feta al 100% amb materials naturals i existents al propi espai, podent considerar que la naturalesa s'encarregarà d'assimilar-la a l'entorn; en qualsevol cas es valorarà i pactarà amb l'autor i el propietari de l'espai, on quedaria dipositada de forma permanent.

Enllaç on es pot descarregar tota la informació del projecte Land Art i fotografies dels espais: 

Contacte per enviament d'inscripcions i concertar visites prèvies als diferents espais:

caos.osor@gmail.com 

CAOS Land-art OSOR (facebook) o consultar bases.

Notícies