Creacions del taller "Això no es un llibre"

02.01.2019

Acció de dinamització i atracció de públic a la biblioteca municipal de Vidreres.

Un taller de creativitat en família que proposa un seguit d’activitats per desenvolupar a la biblioteca municipal a partir de la reutilitzazió de llibres descatalogats. S’impulsen diferents sessions destinades a famílies per repensar i donar nous usos als llibres a partir d’accions de reciclatge.

El procés pretén despertar noves mirades al que entenem com a llibre. Els resultats finals s’exposen a l’aparador de la Biblioteca de Vidreres.

Les dinàmiques que es van portar a terme a la biblioteca es van es recolzar en disciplines a l’abast de tothom; dibuix, fotografia,  manualitats i el treball d’experimentació per tal d’aconseguir una nova mirada vers els llibres.

"Un llibre és molt més que la definició de llibre, molt més que la imatge mental que tots tenim de llibre i fins i tot molt més que el contingut del llibre.  Un llibre és molt més que un llibre! I un llibre pot ser tantes coses...un magnífic regal, una revelació, un pou de coneixement, una nova visió de la vida, o també 258 grams, la falca de l’armari, una tortura, la  nova funda del meu mòbil, una guardiola..."

El projecte ha estat impulsat per:

Rafel Sánchez (facilitador de realitats i creatiu per defecte)

Professionals col.laboradors:

Pablo Paz (escènograf i solucionador professional)

El projecte és una idea de l'artista de Rafel Sanchez que va estar seleccionada de la "Borsa de projectes culturals-creatius de la comarca"en el marc del programa CONNECTANT TALENT CREATIU I TERRITORI i que té la finalitat d'incorporar el talent del sector cultural-creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva, incidint, en la millora de la professionalització del sector, la creació de xarxa de col·laboració entre els agents i la generació de nous projectes o productes que millorin la oferta cultural-creativa al territori.

Visualitza el video del procés de creació AQUÍ!!!

Notícies