El Cercle Jove de Santa Coloma de Farners prepara la festa de presentació del projecte

18.12.2018

El Cercle Jove es prepara pel proper dissabte 22 de desembre, quan se celebrarà una festa que serà, el punt de cloenda del procés participatiu del mateix Cercle Jove i l’inici del projecte que conjuntament s’ha dissenyat. Durant les tres hores d’activitats programades, de 17h a 18h, no hi faltarà de res; batucada, actuacions musicals, espectacles de dansa, tallers de dansa, la presentació del projecte a l’alcalde i molt més.

La Confraria Jove serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la festa amb el seu grup de batucada. Durant la tarda, també s’hi podrà veure les sinergies entre cultures, doncs s’oferirà un taller de tatuatges de Henna i un altre de trenes africanes, a més a més d’un taller de personalització de samarretes. Dalt l’escenari es podrà gaudir de com la música i la dansa poden fusionar-se i fer néixer genialitat per part de les dues escoles de dansa de Santa Coloma, l’escola D’Art i l’escola On Dance Center. Per aquells interessats en conèixer més a fons el shuffle i el breakdance, s’oferiran també dos tallers. A més a més, també es presenciarà el primer concert del grup de joves que actualment fan ús del buc d’assaig, que faran de taloners a Shaz Bacano, un cantant de rap que vindrà a presenta el seu últim disc. Tot això dinamitzat conjuntament amb el Ritme al Carrer, una empresa especialitzada en events, festes i música al carrer.

Volem donar les gràcies a totes les persones joves que han col·laborat i continuen col·laborant en el projecte Tardes Joves al Cercle, a l’Agència Catalana de Joventut pel programa d’Assessorament en estratègies en dinamització i participació juvenil que ens va oferir, a Dipsalut i el Consell Comarcal de la Selva per la seva col·laboració amb el Programa Benestar i Comunitat on s’hi ha implicat molts agents del municipi, i als referents de Creu Roja i l'Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sta. Coloma per fer-ho possible.  

Font: Oficina Jove de la Selva

Més informació a www.laselvajove.cat

Notícies