Tallers de creativitat en família a la biblioteca de Vidreres

29.10.2018

El projecte Això no és un llibre es una acció de foment a la creativitat, imaginació i aproximació a la biblioteca de Vidreres a través de l'art visual, la participació i l'empodarament del públic i la lectura.

Es tracta de 3 tallers per a públic familiar els dies 15, 22 i 29 de novembre de 17h a 18:30h on s'utilitzarà el llibre com a motor creatiu per repensar-ne nous usos.

Aixó no es un llibre es una idea seleccionada de la "Borsa de projectes culturals-creatius de la comarca"en el marc del programa CONNECTANT TALENT CREATIU I TERRITORI,  un projecte que té la finalitat d'incorporar el talent del sector cultural-creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva.

El projecte pretén millorar la professionalització del sector, establir una xarxa de col·laboració entre els agents i generar nous projectes o productes que millorin la oferta cultural-creativa al territori.

El taller es una idea impulsada per CREATIVITA ( Rafel Sanchez i Pablo Paz)  amb el suport de l’Ajuntament de Vidreres i l’acompanyament en l'execució del projecte per part del Consell Comarcal de la Selva."

Notícies