Comença una nova edició del TeatreFest d'Arbúcies

04.10.2018

El TeatreFest tindrà lloc els diumenges 7, 14, 21 i 28 d'octubre a Arbúcies. 

El diumenge 7 d'octubre, tindrà lloc l'espectacle Orgasmos, de Sam Sànchez i Roger Pera. El muntatge de l'obra teatral del dramaturg Dan Israely i la direcció de l'actor Oscar Contreras, enguany amb els actors Roger Pera i Sam Sànchez, els dos de llarg recorregut teatral i televisiu i la col·laboració de Joan Pera. Orgasmos arriba a Catalunya l'any 2014 on l'actor i director Oscar Contreras realitza una traducció i adaptació del text. L'obra és un èxit a Barcelona i porta més de tres anys en cartellera. Més de 70.000 espectadors l'han vist. Actualment està en el teatre Club Capitol de Barcelona, i al Pequeño teatre de Gran via a Madrid. L'obra, des de la seva exitosa estrena a Los Angeles, ha estat representada a Nova York, Hollywood, Beverly Hills i Londres. De la mateixa manera ha tingut èxit en països com Mèxic, Guatemala, Veneçuela, Panamà, Costa Rica, Perú o la República Dominicana, Israel, Alemanya, l'Índia i Argentina.

Sinopsi: L'obra, on els dos i únics personatges són un home i una dona, fa una extensa anàlisi de les situacions que acostumen a embolicar, des dels inicis de la nostra existència com a éssers humans, a les relacions entre l'home i la dona. Ràpida, brillant i àgil en els seus diàlegs i monòlegs.
Fugint de molts tòpics en els aspectes menys evidents de la nostra conducta, ORGASMES suposa una intel·ligent comèdia amb un sòlid rerefons psicològic que va més enllà del que pot suggerir el seu títol. Aquesta profunditat és una de les causes per les quals crítics teatrals com Susan Sherman, atorguessin a aquest text un nivell molt més alt que, per exemple, el de l'exitosa "Monòlegs de Vagina", d'Eve Ensler. 
Orgasmos és una comèdia que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des Adan i Eva fins a l'actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi hagi una guerra de sexes sempre acaben per ser el millor complement l'un per l'altre. Orgasmos és una divertida comèdia que ens farà reflexionar. En resum, un autèntic manual d'autoajuda per enfrontar-se als reptes de viure en parella, que no són pocs. 

El diumenge 14 d'octubre serà el torn de l'espectacle familiar La república dels contes, de Jordi Font. 

Sinopsi: És un espectacle de cinc contes diferents -un per cada territori- i una història final que les engloba totes. Són contalles inspirades en contes i llegendes d’arreu del món; tanmateix, el conte El Peix Aleix va ser creat per en Jordi Font expressament per l’espectacle. El públic podrà participar activament per viure i superar les aventures dels protagonistes. La República dels contes és un projecte multidisciplinari amb diferents camps d’acció dins l’univers del teatre infantil: contacontes, pallasso, teatre d’objectes, joglar... La idea original va ser un contacontes però durant el procés de creació es va veure necessari introduir altres recursos. Del pallasso la seva complicitat
amb el públic, del teatre d’objectes com un objecte quotidià pot prendre vida i esdevenir qualsevol personatge i del joglar els diferents tipus de narració gestual i/o visual.

El diumenge 21 d'octubre es farà l'obra de teatre Mal Martínez, humor i òsties. 

Sinopsi:Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assaigs, prèvies, estrenes, platós, càstings, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències… El polipatètic actor del Raval torna a la casella de sortida. Aquest cop puja a l’escenari de la seva vida. Solo ante el peligro .Sense quarta paret ni mètodes ni maquillatge ni tonteries. A hòsties. Acompanyat, únicament, de la seva inseparable guitarra cadete ROCA de 95 cm. Amb les seves cançons i les seves històries perquè El Bolero del Raval (CD, Zanfonia, 1999) ja no vol dir més mentides.

El diumenge 28 d'octubre tindrà lloc l'espectacle Brossa, de l'arbucienc Raúl Martínez. 

Sinopsi: Un home que es veu obligat a viure al carrer. La seva nova casa és un contenidor i sobreviu aprofitant la brossa que generen els altres, buscant-li una segona (i en alguns casos tercera o quarta) utilitat. Tot això per intentar portar el millor possible i amb humor la situació en què s’ha vist abocat. 

* Tots els espectacles es faran al Teatre de l'IES Montsoriu a les 6 de la tarda, excepte el familiar que serà a les 12. 

* Les entrades es podran comprar anticipadament a La Gabella a un preu de 8 euros i de 10 euros a taquilla, menys l’espectacle familiar que es podran comprar el mateix dia una hora abans a un preu de 3 euros els adults i 1 euro els infants. 

Notícies