Projecció dels curtmetratges del programa de desenvolupament comunitari #itutambé

02.10.2018

Del gener fins al juny de 2018 s'han realitzat els tallers audiovisuals del projecte #itutambé del programa de desenvolupament comunitari de La Selva. Durant el mes d'octubre es projectaran aquests curtmetratges a cada urbanització on s'ha fet el taller, tot això previ a la Gala que tindrà lloc al febrer del 2019, on es donaran els premis als millors curtmetratges. 

Aquest és el calendari de projeccions durant el mes d'octubre:

DILLUNS, 8 D'OCTUBRE: CURTMETRATGE DE SILS, LLOC: VALLCANERA. 17h

DIMECRES, 10 D'OCTUBRE: CURTMETRATGE VIDRERES, LLOC: AIGUAVIVA. 17h

DILLUNS, 15 D'OCTUBRE: CURTMETRATGE MAÇANET, LLOC: MONTBARBAT, 17h

DIMECRES 17 D'OCTUBRE: CURTMETRATGE RIUDARENES, LLOC: CAN FORNACA 17h

DILLUNS 22 D'OCTUBRE: CURMETRATGE SANTA COLOMA DE FARNERS, LLOC: A LA SEU DE SANTA COLOMA RESIDENCIAL

DIJOUS 25 D'OCTUBRE: CURTMETRATGE MASSANES, LLOC: RIU CLAR, 17h

El projecte #itutambé es desenvolupa a diverses urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais sovint allunyats del nucli urbà i de crear xarxa social. El projecte inclou un treball comunitari previ que es tradueix en reunions i contactes amb la xarxa social del municipi: tècnics de joventut, associació de veïns, joves, serveis socials, regidors, entitats, etc. El fruit d'aquest treball comunitari són les activitats i tallers proposats per la mateixa xarxa del municipi.

Aquesta iniciativa la financen la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la coordina el Departament del Pla d’Inclusió i Ciutadania de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Des de l’any 2013, el Consell Comarcal de la Selva ha gestionat aquest projecte amb l’objectiu de dinamitzar aquests territoris i posar en contacte els seus veïns.

Notícies