El Consell Comarcal de la Selva obre una borsa de projectes culturals-creatius

30.05.2018

La Borsa de projectes és la segona fase del programa "Connectant talent creatiu i territori" que s'està impulsant a la Selva.

Els projectes seleccionats rebran el suport i acompanyament en la definició, en l’elaboració del projecte  i l'execució dels projectes cultural-creatius. El projecte contempla un doble objectiu; donar a conèixer el talent cultural-creatiu del territori i connectar-lo a les iniciatives del desenvolupament local dels municipis.

Els participants desenvoluparan el disseny d’un projecte creatiu vinculat a una iniciativa de desenvolupament local, en col·laboració amb els promotors d’aquesta iniciativa. Una part d’aquests projectes es portaran a la pràctica com a pilots. Es persegueix un doble objectiu: donar a conèixer els autors de l’obra/intervenció i obtenir una millora significativa de la proposta local (en termes d’atracció de nous públics, diversificació de l’oferta, millora de l’atractiu local, etc.)

Al llarg d’aquesta etapa els participants tindran l’assessorament i acompanyament d’experts en matèria cultural-creativa. Es preveuen dues modalitats de projectes: a) projectes per agents “novells” destinats a amateurs o professionals de trajectòria emergent; b) projectes per agents “consolidats” dirigits a professionals o empreses de trajectòria més sòlida

El termini de recepció de projectes serà fins el 29 de juny i s’atendran projectes de diferents disciplines artístiques i que incideixin en el desenvolupament o la promoció del territori, municipi i/o espai.

En total es seleccionaran 6 projectesque rebran suport per la definició i l’elaboració del projecte i 3 d’aquests rebran també suport per la seva execució.

El projecte “Connectant talent creatiu i territori” té la finalitat d'incorporar el talent del sector cultural-creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva. El propòsit és millorar la professionalització del sector, establir una xarxa de col·laboració entre els agents i generar nous projectes o productes que millorin la oferta cultural-creativa al territori.

Més informació en aquest enllaç

Notícies