Presentació de Les Nits de Marimurtra 2018

12.05.2018

La Fundació Carl Faust ha exposat, en un acte al Jardí Botànic Marimurtra, la programació del festival que, des de ja fa 13 anys, organitza.

A l’acte hi ha participat patrons de la Fundació Carl Faust; autoritats locals com l’alcalde de Blanes, Sr. Mario Ros o diferents patrocinadors i col·laboradors de Les Nits de Marimurtra.

El cartell dels quatre concerts programats el protagonitzaran: la cantant i autora catalana Judit Neddermann (4 d’agost), que oferirà un viatge de l’emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim amb el seu tercer disc ‘Nua’; The Sey Sisters (11 d’agost), que oferiran riques harmonies musicals i una carismàtica actuació que abraça des del gospel fins a la música negra; el mallorquí Tomeu Penya (17 d’agost) que recopilarà els èxits musicals de la seva carrera en un entorn íntim on només ell i la seva guitarra seran els protagonistes; i, finalment, tancarà el festival Susanna del Saz (24 d’agost) que relatarà la seva història sobre l’escenari amb el nou espectacle ‘Un tomb per la vida’.

A banda de la programació, per segon any consecutiu, La Fundació Oncolliga Girona col·labora amb Les Nits de Marimurtra en la gestió del servei de bar del festival. La finalitat de la Fundació Oncolliga és millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les seves famílies i els beneficis íntegres d’aquest servei aniran destinats a la mateixa entitat.

Les entrades per als concerts ja estan a la venda des d’avui mateix als punts habituals: la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, les floristeries La Camèlia (Blanes i Lloret de Mar) i al web www.nitsmarimurtra.cat.

Notícies