Obertes les inscripcions a les accions de professionalització del sector cultural-creatiu dins el projecte “Connectant talent creatiu i territori”

18.04.2018

El cicle de formacions proposa diferents eines i instruments per a la millora en el disseny, finançament i desenvolupament de projectes de l’àmbit cultural i creatiu. La programació consta de 6 càpsules formatives, seminaris i tallers sobre les principals qüestions relatives als projectes culturals i a la professionalització artística. També es duran a terme visites a espais, institucions i empreses culturals de la mà dels seus responsables.

Programa d'accions formatives:

Inscripcions aquí!

La segona fase del projecte proposa la incubació de projectes culturals que gaudiran d’un acompanyament tutelat fins a la seva realització final.

El propòsit del projecte és millorar la professionalització del sector, establir una xarxa de col·laboració entre els agents i generar nous projectes o productes que millorin la oferta cultural-creativa al territori.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals  i s’ha impulsat dins la línia de treball en l’àmbit cultural-creatiu iniciada fa dos anys pel Consell Comarcal de la Selva per la millora en la professionalització i competitivitat del sector cultural-creatiu.

 

Notícies