Arbsons

12.02.2018

Arbsons és un cicle de concerts de petit format que al llarg dels anys ha permès als arbuciencs i arbucienques gaudir de les expressions musicals més diverses, amb una base de qualitat molt notable. 

El concert del Glòria de Vivaldi i l'actuació de la pianista Rosa Badenas i el seu fill Manel Planchart, de 19 anys i estudiant del Conservatori del Liceu,  van obrir el cicle musical que cada any organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies.

El cicle Arbsons es desenvoluparà fins a finals de març, amb dos altres concerts i un espectacle musical infantil de molt nivell, que agradarà a petits i grans.  L’obra es titula Monsieur Croche i la presenta la companyia del Príncep Totilau. Està basada en els somnis del compositor francès Claude Debussy.

El diumenge 14 de març, ens visitarà el grup musical 4GAMI que canta  a capella amb quatre veus treballades i harmonies sorprenents. Un dels components del grup és en Iago García, cantant de l’Orquestra Principal de la Bisbal i fiscorn de la Cobla Arbucienca.

I l’últim concert, el 25 de març, l’oferirà una vella coneguda dels aficionats arbuciencs a la música, la soprano Laia Frigolé, que ja ens havia visitat fa dos anys, i que aquesta vegada compartirà l’escenari de la sala Daniel Martí amb la mezzosoprano Georgina Reyner i la pianista Lamia Bensmail. El seu repertori es basarà en peces conegudes de diverses òperes de Mozart, tot i que s’incorporarà també alguna ària d’altres autors.

Les entrades es podran comprar a La Gabella els dies anteriors a cada concert.

Tots els actes es portaran a terme a la Llar de Jubilats a les 6 de la tarda.

Font: Ajuntament d'Arbúcies

Notícies