El Consell Comarcal presenta el Dossier de professionals d’arts escèniques i música de la Selva

16.11.2017

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als ajuntaments de la comarca de la Selva.

El dossier està format per 37 professionals i companyies que treballen diferents disciplines dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, etc.) i la música, i que tenen un espectacle per exhibir i una trajectòria artística.

El projecte es va presentar durant la Jornada: cultura, creativitat i desenvolupament territorial davant una setantena de persones, la majoria tècnics i regidors de cultura i professionals del sector, com una iniciativa, dins de la línia de treball que s’està impulsant des del Consell Comarcal, per donar suport a la promoció de l’escena cultural-creativa com a factor de dinamització social i econòmica a la comarca.

Les companyies i grups de música que formen part de dossier 2017-2018 van haver d’acreditar la seva professionalitat a partir de la seva formació acadèmica, la seva trajectòria com a grup o intèrpret i el nombre d’actuacions realitzades en equipaments i/o programacions professionals.

Aquest dossier es va lliurar a tots els participants de la jornada, s’ha fet arribar a tots els Ajuntaments de la comarca i  actualment es pot consultar a la web SelvaCultura.cat.

De cares l’any vinent es valorarà l’impacte del Dossier per realitzar una segona edició.

Consulta i descarrega't el Dossier de professionals de les arts escèniques i la música AQUÍ

 

 

Notícies