Jornada: Cultura, creativitat i desenvolupament territorial

20.10.2017

El proper 3 de novembre es portarà a terme al Consell Comarcal de la Selva la primera jornada Cultura, creativitat i desenvolupament territorial, dedicada a conèixer projectes i iniciatives actuals al voltant del fet cultural i creatiu, que estan afavorint la transformació social i econòmica dels seus respectius territoris.

Jordi Pardo, expert en polítiques culturals, desenvolupament territorial i renovació urbana, serà l’encarregat d’obrir la jornada amb la conferència “Com l’art i la cultura ajuden a impulsar petits municipis”.

S’exposaran 6 casos de bones pràctiques culturals-creatives que permetran valorar models i projectes que impulsen la cultura,  l’economia creativa i el desenvolupament: Festival Emergent (Girona) , Escenaris (Girona),  WhiteSummer (Pals) , REC.0 experimental Stores (Igualada), Hangar (Barcelona), Projecte Planters (Salt) i Bòlit Mentor (Girona).

En el decurs de la jornada també es presentarà el "Dossier de professionals d'arts escèniques i música de la Selva” que vol afavorir la visualització dels artistes de la comarca entre els ajuntaments i els programadors.

La jornada està especialment dirigida a tècnics i regidors de cultura dels Ajuntaments,  a programadors, a professionals de l’àmbit cultural-creatiu i al públic general interessat en aquesta temàtica.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Per participar a la jornada cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

 

Notícies