Es publiquen les bases per la selecció de 5 projectes expositius per el programa

26.09.2017

El Consell Comarcal de la Selva publica les bases que han de regir el concurs per seleccionar projectes expositius per el programa "Art en Ruta".

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants  de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva.

El projecte preveu la selecció de 5 projectes expositius que iniciaran un recorregut per diferents sales d’exposicions de la comarca. Les obres seleccionades formaran part del catàleg “Art en Ruta” i d’un programa de divulgació i comunicació de les obres.

La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu, promoure un catàleg de les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

La selecció de les obres es farà a partir d’un concurs públic on hi poden participar artistes i col·lectius que estiguin vinculats a la comarca i estiguin relacionades amb arts visuals, artesania i mitjans audiovisuals i interactius.

El termini per presentar la sol·licitud és el 20 d’octubre.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Podeu consultar les bases a la web del Consell Comarcal de la Selva.

 

Notícies