Quimi Portet, The Gospel Viu Choir, Víctor Branch i Susanna del Saz a les XII Nits de Marimurtra 2017

08.07.2017

Els concerts s’allotjaran al Templet de Linné del jardí bòtànic Marimutra els dies 5, 12, 18 i 26 d’agost, i el Servei de Bar anirà a càrrec d’Oncolliga.

A Blanes, les vetllades nocturnes estiuenques del mes d’agost tenen des de fa uns anys un atractiu afegit que suma una experiència lúdica i musical amb la possibilitat de gaudir de la natura en una ocasió excepcional. Tot això i més és el què ofererirà les XII Nits de Marimurtra 2017, que tindran lloc els dies 5, 12, 18 i 26 d’agost a Blanes.

Quatre propostes per les nits dels caps de setmana d’agost:

La primera nit, la del dissabte 5 d’agost, el programa s’estrenarà amb Víctor Branch, un cantant de formació principalment clàssica que ha sabut fusionar aquest aprenentatge amb la música que li agrada. Presenta el disc Introspective, el seu primer àlbum, que té com a referents artistes com Amy Whinehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson o Lauryn Hill. El preu de l’entrada és de 18 €, i és un concert solidari amb la PID Foundation, destinat a generar recursos per a la investigació de les immunodeficiències primàries.

El dissabte 12 d’agost torna al Marimurtra The Gospel Viu Choir, que repeteix cartell per segon any consecutiu per compensar tots els qui en l’edició del 2016 es van quedar sense poder gaudir-los, ja que les entrades es van exhaurir. Considerats el referent del gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, els TGVC presenten un nou espectacle amb la millor variant urbana del moment: Gospelizing. El preu de l’entrada és de 28 €.

Capítol a banda mereix la tercera vetllada d’enguany, ja que l’ocuparà la versàtil veu de Susanna del Saz, imprescindible de les Nits de Marimurtra des de la primera edició. Aquesta vegada presenta un nou projecte, un tribut a Julio Iglesias dedicat a l’obra d’aquest gran artista que ha marcat tot un temps i un estil per a generacions senceres. Una mostra més de la capacitat de reinventar-se de l’artista, que actuarà el divendres 18 d’agost, amb entrades al preu de 20 €.

L’actuació que tancarà el programa d’enguany anirà a càrrec de tot un nom propi del món de la cançó, tant a nivell nacional com estatal. Es tracta de Quimi Portet, que presenta el seu novè àlbum després d’haver format duet durant molts anys amb Manolo Garcia, en el mític grup d’El Último de la Fila. Actualment, és part fonamental del trident que, juntament amb en Sisa i en Joan Miquel Oliver, es va fer mereixedor del premi ARC a la millor gira per teatres del 2015. El concert tindrà lloc el dissabte 26 d’agost, i costarà 24 € l’entrada.

 

http://marimurtra.cat/nitsmarimurtra/

Notícies