Albert Mañé d'H6 Teatre d'Arbúcies guanya el premi al millor director al Concurs Rafael Anglada

24.04.2017

Albert Mañé d’H6 Teatre guanya el premi a millor director al Concurs de teatre amateur Rafael Anglada

Albert Mañé del grup H6 Teatre d’Arbúcies es va endur el premi a millor director al Concurs de teatre Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners. L’obra que hi va representar la companyia va ser "Art" amb els actors Raúl Martínez, Pep Riumalló i Alfons Del Río.

A banda de la nominació a la categoria de millor direcció, el grup de teatre d’Arbúcies també va estar nominat a la categoria de millor actor, a millor actor secundari i, el més important, a millor obra. En aquest sentit, Raúl Martínez ha assenyalat que "estem molt contents que en la nostra primera participació en el concurs haguem recollit tantes nominacions" i ha afegit que “especialment contents pel premi a la millor direcció per l'Albert, un home de teatre de tota la vida i que amb la seva experiència ens ha fet créixer com actors i a gaudir molt de l'actuació".

L’any 1990 es va crear el Concurs de teatre amateur Rafael Anglada en honor a l’artista de Santa Coloma de Farners. L’Agrupació Teatral La Clau el va reprendre l’any 2000. L’Auditori municipal de Santa Coloma ha acollit aquest concurs per segon any consecutiu.

Notícies